Hülya Şahnaoğlu Anaokulu
İstiklal Mh. Işık Cd. No.1 Osmangazi/BURSA

Kalite ve başarısıyla örnek gösterilen, önder bir kurum olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkilapları dogrultusunda,milli ve manevi değerlere bağlı, bilimsel düşünebilen, yaratıcı, üretken ve çağdaş bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Hülya Şahnaoğlu Anaokulu olarak çocuklarımızın temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim almalarını önemseyen bir okul olarak; 2010 yılında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen BEYAZ BAYRAK projesine katılmış ve yapılan denetlemeler sonucu BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜNÜ almaya hak kazanmıştır. Eko-Okullar Projesi kapsamında 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında çalışılmaya başlanmış olup, çalışmalarımız neticesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında okulumuz Yeşil Bayrak almaya hak kazanmıştır.

İkili

Sabahçılar 08.00-13.00 Öğleciler 13.00-18.00

Yakın çevreye servis imkanımız bulunmaktadır.

Şehir Merkezine Yaklaşık 5 km uzaklıktadır.

İstiklal Mh. Işık Cd. No: 1 Osmangazi/BURSA

Sportif Etkinlikler

Beslenme Dostu Okul projesi kapsamında serbest zaman etkinliklerinde düzenli olarak sportif faaliyetler yürütülmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Fen ve Matematik Etkinlikleri Çerçevesinde çeşitli deneyler, inceleme araştırma etkinlikleri, doğa gezileri ve yürüyüşleri yapılmaktadır.

Proje Çalışmaları

Eko-Okullar Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Temiz Okul Sağlıklı Okul (Beyaz Bayrak) Projesi, Bursa´nın Değerlerini Tanıyorum Projesi, Uluşehirde Kardeşliğin Öyküsü Projesi, Yaşlılara Saygı Projesi, Bana Kitap Okur Musun? Projesi, Kitap ve Oyuncak Kumbarası Projesi, Mahremiyet Eğitimi Projesi, Dinimi Seviyorum-Öğreniyorum Projesi, Değerler Eğitimi Projesi.

Bulgaristan Rusçuk Kırmızı Başlıklı Kız Anaokulu ile Kardeş Okul Projesi

Diğer Hususlar

Hedefimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinde, ayakları yere basan, sağlıklı, özgüveni gelişmiş, milli ve manevi değerlere bağlı, mutlu bir neslin yetişmesi için çalışmaktır.